Utmana dig själv

Utmaning är ju ett vitt begrepp med olika innebörd beroende på en massa omständigheter och vem man är. Poängen med en träningsresa är att alla deltagare får utvecklas utifrån sina egna drivkrafter, förutsättningar och mål. I fokus står både utmaning och njutning

Man tränar med likasinnade, instrueras och utmanas av duktiga coacher som ger individuell feedback och som hjälper varje deltagare att testa sina egna gränser.

Yoga, kondition eller styrka? Löpning, skidåkning eller cykling? Surf, golf eller triathlon? Kanske är en välförtjänt paus från vardagen det som är det allra viktigaste för en långsiktig energiboost?

Att utmana sig fysiskt i en inspirerande miljö betyder inte nödvändigtvis maxpuls dygnet runt. Dagsschemat är mer eller mindre fyllt av fysisk aktivitet men det är helhetsupplevelsen som är i fokus. Bekvämt boende, mat och förslag på olika aktiviteter för återhämtning mellan träningspassen ingår. En gladare, starkare kropp får du på köpet.

  • Träningsresor med extra allt

    Go Active Travel

    Varje resa med Go Active bygger på en kombination av träning, inspiration, upplevelser och avkoppling i en miljö som tilltalar alla sinnen. Små grupper är lika självklara för oss som personliga hotell, god mat, intressanta föreläsningar, social samvaro och spännande, färgstarka upplevelser.

Golfskolor

Nå dina golfmål 2017! Våra golfskolor är till för alla nivåer av golfare, livsnjutare eller inbitna låghandicappare. Det är innehållsrika och intensiva resor som innehåller träning och spel, alltid förbokat och välplanerat.

Olika resor har olika fokus beroende på resmål och tränare. Det kan vara sving, puttning, greenläsning och wedge-spel. Du kan få hjälp med svingteknik och konstruktiva övningar som du sedan tar med dig in i säsongen. Vi jobbar med närspel, bollträff och spelstrategi. Tränarna ger dig enkla tips som får dig att undvika misstag, ibland som genomgångar och presentationer i en liten grupp, ibland som individuella instruktioner. Du kan alltid vara säker på att det blir en hel del högklassig golf på vackert belägna banor.

  • GOLFSKOLA MED BIRDIE GOLF TOURS

    Birdie Golf Tours

    Vi arrangerar både vecko- och weekendresor med golfträning. Spanien, Portugal, Frankrike eller Sydafrika?! Valet är ditt! Vi bor alltid bekvämt och kan ibland kombinera golfen med vinprovning och intressanta utfärder i trakten. Boka in en rejäl portion inspiration till golfsäsongen helt enkelt!