Utmana dig själv

Utmaning är ju ett vitt begrepp med olika innebörd beroende på en massa omständigheter och vem man är. Poängen med en träningsresa är att alla deltagare får utvecklas utifrån sina egna drivkrafter, förutsättningar och mål. I fokus står både utmaning och njutning

Man tränar med likasinnade, instrueras och utmanas av duktiga coacher som ger individuell feedback och som hjälper varje deltagare att testa sina egna gränser.

Yoga, kondition eller styrka? Löpning, skidåkning eller cykling? Surf, golf eller triathlon? Kanske är en välförtjänt paus från vardagen det som är det allra viktigaste för en långsiktig energiboost?

Att utmana sig fysiskt i en inspirerande miljö betyder inte nödvändigtvis maxpuls dygnet runt. Dagsschemat är mer eller mindre fyllt av fysisk aktivitet men det är helhetsupplevelsen som är i fokus. Bekvämt boende, mat och förslag på olika aktiviteter för återhämtning mellan träningspassen ingår. En gladare, starkare kropp får du på köpet.

  • Träningsresor med extra allt

    Go Active Travel

    Varje resa med Go Active bygger på en kombination av träning, inspiration, upplevelser och avkoppling i en miljö som tilltalar alla sinnen. Små grupper är lika självklara för oss som personliga hotell, god mat, intressanta föreläsningar, social samvaro och spännande, färgstarka upplevelser.