Utmana dig själv

Utmaning är ju ett vitt begrepp med olika innebörd beroende på en massa omständigheter och vem man är. Poängen med en träningsresa är att alla deltagare får utvecklas utifrån sina egna drivkrafter, förutsättningar och mål. I fokus står både utmaning och njutning

Man tränar med likasinnade, instrueras och utmanas av duktiga coacher som ger individuell feedback och som hjälper varje deltagare att testa sina egna gränser.

Yoga, kondition eller styrka? Löpning, skidåkning eller cykling? Surf, golf eller triathlon? Kanske är en välförtjänt paus från vardagen det som är det allra viktigaste för en långsiktig energiboost?

Att utmana sig fysiskt i en inspirerande miljö betyder inte nödvändigtvis maxpuls dygnet runt. Dagsschemat är mer eller mindre fyllt av fysisk aktivitet men det är helhetsupplevelsen som är i fokus. Bekvämt boende, mat och förslag på olika aktiviteter för återhämtning mellan träningspassen ingår. En gladare, starkare kropp får du på köpet.

  • Es Sha Relaxed In The Pool Area Web

    Lyx kan köpas för pengar, men ett minne för livet är obetalbart

    Travel Beyond

    Travel Beyond skräddarsyr exklusiva och unika researrangemang över hela världen. De vänder sig till dig med höga krav på kvalitet och service oavsett om du reser som par, familj, grupp eller företag. Researrangörens kunskap och erfarenhet är branschunik och gör att de kan erbjuda dig upplevelser du inte visste fanns, och skapa researrangemang som överträffar dina förväntningar. Exklusiva partnerskap med flera hotellkedjor gör att du aldrig blir en gäst i mängden.