Styrelse

 • Anders Ehrling

  Ordförande

  Styrelseledamot sedan 2017. Anders Ehrling är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har en gedigen erfarenhet från flyg- och hotellindustrin; senast som koncernchef för Braathens Regional Airlines (BRA) och Scandic Hotels, och dessförinnan som VD för SAS Sverige. Hans viktigaste sysselsättningar utöver förordnandet som styrelseledamot i UTG är som styrelsemedlem i Coor Service Management, Parks&Resorts AB och Dream Troopers AB.

  Aktieinnehav i UTG (direkt och indirekt): 10 000
  Optionsinnehav i UTG: 0

 • Anna Elam

  Styrelseledamot sedan 2008. Anna Elam är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Hennes viktigaste sysselsättningar utöver förordnandet som styrelseledamot i UTG är som verkställande direktör och styrelsemedlem i Stora Vattnet Invest, styrelsemedlem i Cadre Invest, Agro-Region och Adrigo Asset Management samt investeringsansvarig i Rytu Invest. Anna har mångårig erfarenhet av event- och resebranschen som grundare av och verkställande direktör i Event Factory. Anna har också varit produktchef och marknadsförare på Procter & Gamble och l´Oréal.

  Aktieinnehav i UTG (direkt och indirekt): 659 985
  Optionsinnehav i UTG: 0

 • Michaël Berglund

  Styrelseledamot sedan 2001. Michaël Berglund är legitimerad läkare och var med i bolagets start. Hans viktigaste sysselsättningar utöver att vara styrelseledamot i UTG är som grundare och ordförande i Michaël Berglund Executive Search AB. Tidigare ägare och VD för Charterarrangören Snöresor AB.

  Aktieinnehav i UTG (direkt och indirekt): 564 088
  Optionsinnehav i UTG: 0

 • Andreas Daag

  Styrelseledamot sedan 2016. Andreas Daag är civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg. Utöver förordnandet som styrelseledamot i UTG arbetar Andreas Daag som aktieanalytiker på Swedbank, vilket han har gjort sedan 2005.

  Aktieinnehav i UTG (direkt och indirekt): 238 776
  Optionsinnehav i UTG: 0

 • Staffan Lund

  Styrelseledamot sedan 1999. Staffan Lunds viktigaste sysselsättningar utöver förordnandet som styrelseledamot i UTG är som ordförande i Provisa Sverige AB, Staffan Lund AB, Ekberg och Lund & Partners AB.

  Aktieinnehav i UTG (direkt och indirekt): 478 234
  Optionsinnehav i UTG: 0