Jobba hos oss

Vi söker en vikarierande Content Manager

Vill du jobba med 12 nischade rese- och eventbolag som med passion, nytänkande och omtanke får människor att vidga sina vyer och förverkliga sina drömmar? Älskar du att skriva och skapa innehåll för digitala kanaler? Då kan det här vara jobbet för dig! Vi söker nu en Content Manager för ett föräldravikariat under 2019.

Din roll

Som Content Manager ingår du i Unlimited Travel Groups digitala team som består av fyra personer. Det digitala teamet stöttar dotterbolagen i digitala frågor strategiskt så väl som operativt. Tillsammans med teamet kommer du att vara central för att driva gruppens digitala närvaro framåt.
Din uppgift är att producera och publicera innehåll (text, bild, banners) anpassat för våra digitala kanaler, även en viss produktion av printmaterial förekommer.

Din bakgrund

Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring. Vi tror att du har en bakgrund som content manager, webbcopy eller digital redaktör.

Du är en god skribent och van vid att planera och ta fram relevant innehåll för olika kanaler, varumärken och målgrupper med användare så väl som sökmotorer i åtanke. Du känner dig hemma i Photoshop och InDesign.

Du har erfarenhet av att arbeta med publicering i CMS (Umbraco/WordPress) och analysera effekten av dina insatser i Google Analytics.

Du har erfarenhet av att arbeta i e-postverktyg så som Apsis, e-postservice, MailChimp eller liknande.

Du har öga för detaljer och är duktigt på att uttrycka varumärkens tonalitet. Du är en prestigelös lagspelare som arbetar noggrant och strukturerat.

Tjänsten är ett vikariat från december 2018 – januari 2020 placerad på vårt huvudkontor vid Odenplan i centrala Stockholm, du rapporterar till Head of Digital.

Maila CV och ansökan till susanne.korsvoll@utg.se

Vill du veta mer om tjänsten kontakta?
susanne.korsvoll@utg.se
tel. 070 606 19 93

Sista ansökningsdag 2018-09-30 intervjuer sker löpande.