Ledning & organisation

 • Johan Kvist

  VD och Koncernchef Ingår i koncernledningen

  Johan Kvist anställdes i UTG 2016 har en gedigen branscherfarenhet från både hotell- och flygindustrin samt mångårig erfarenhet som partner inom konsultbranschen med fokus på strategi- och tillväxtfrågor.

  Aktieinnehav i UTG: 7 000
  Optionsinnehav i UTG: 50 000

 • Susanne Korsvoll

  Digital chef Ingår i koncernledningen

  Susanne Korsvoll anställdes i UTG 2016 och har en bakgrund inom digital utveckling, distribution och marknadsföring i resebranschen. Bland annat på Nordic Choice Hotels och BRA.

  Aktieinnehav i UTG: 0
  Optionsinnehav i UTG: 20 000

 • Ulrika Öhrn Hedin

  Redovisningschef Koncernen

  Ulrika Öhrn Hedin anställdes i UTG 2017 och har bred erfarenhet av ekonomi- och redovisningsfrågor i sina tidigare yrkesroller som  redovisningschef, financial controller och ekonomichef. Hon kommer närmast från Evry Shared Service Center samt Klintberg & Way.

 • Susanna Lindblom

  Onlineansvarig Koncernen

  Susanna Lindblom anställdes i UTG 2016 och har en bakgrund inom online och digital kommunikation. Hon kommer senast från Atlas Copco AB där hon arbetade som ansvarig över sök- och onlineoptimering.

 • Marianne Mesko Wanneby

  Content Manager Koncernen

  Marianne anställdes i UTG 2017 och har tidigare jobbat med marknadsföring och kommunikation på uppdrag av starka varumärken inom rese- och upplevelsebranschen. Däribland Fritidsresor och Viking Line.

 • Ylva Lingefelt

  Redovisningsansvarig Birdie Golf Tours, Västindienspecialisten, UTG Reseproduktion samt Go Active Travel

  Ylva anställdes i UTG 2011. Hon har tidigare arbetat som redovisningsekonom på bl.a Lime Travel, American Express, Rosenbluth International, Business Express Resebyrå, Bennett Resebyrå samt SJ Resebyrå.

 • Erika Siwertz

  Redovisningsansvarig Ski Unlimited och Wi-Resor

  Erika anställdes i UTG 2017 och har under många år arbetat som ekonomiansvarig på Energi- och Tekniska Föreningen och EMTF Förlag AB.