Unlimited Travel Group tillsätter Jonas Bodin som Chief Operating Officer

Sveriges största börsnoterade rese- och eventkoncern, Unlimited Travel Group (Nasdaq First North Growth Market: UTG), har utsett Jonas Bodin som Chief Operating Officer (COO) för bolaget. Tjänsten är helt nyinrättad i syfte att bättre rusta koncernens strategiska arbete och interna support för kommande satsningar och expansion.

Jonas Bodin har sedan flera år varit verksam i flera av koncernens olika bolag både på rese- och eventsidan.

- Vi har ett stort arbete framför oss där vi vill lyfta fram våra positioner på alla plan inom rese- och eventbranschen, säger Charlotte Blum vd och koncernchef för Unlimited Travel Group. Jonas är väl förankrad i verksamheten och är därför rätt person att driva det interna arbetet för att möjliggöra den organiska tillväxten, som är en viktig del av vår expansionsstrategi vid sidan av förvärv.

Jonas blir nu en del av koncernledningen tillsammans med koncern- och finanschefen.

– Vi har nio väldigt duktiga bolag som alla bidragit till den fantastiska utveckling vi hade förra året. I rollen som Chief Operating Officer kan jag bidra till att vi tar nästa steg för att vässa vår affärsutveckling och samverkan mellan bolagen för fortsatt expansion, kommenterar Jonas Bodin.

Jonas Bodin har en lång bakgrund som entreprenör och ledare inom rese- och eventbranschen. Han var bland annat med och grundade eventbyrån Inspiration Communication och Event, som senare kom att bli en del av Creative Meetings i Unlimited-koncernen. Vid sidan av den civila karriären har han också under många år varit engagerad som ledare inom svensk fotboll; som styrelseledamot i Stockholms Fotbollförbund och senast som ordförande för IF Brommapojkarna.

För mer information, kontakta:

Charlotte Blum, tel: 070-440 20 67
Jonas Bodin, tel: 070- 644 11 98