Unlimited Travel Group startar träningsresearrangören Go Active Travel

PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 2015-08-13

UNLIMITED TRAVEL GROUP STARTAR TRÄNINGSRESEARRANGÖREN GO ACTIVE TRAVEL

Unlimited Travel Group lanserar en ny researrangör med fokus på tränings- och tävlingsresor, Go Active Travel. Ambitionen är att ta ett helhetsgrepp på träningsresandet genom att erbjuda allt från triathlon- och swimrunläger till surfresor och längdskidläger. Just bredden på aktiviteter och säsonger skiljer ut Go Active Travel från befintliga arrangörer inom nischen.

Go Active Travel startas i samarbete med Anna Gundemark och Anna Korsvik, båda tidigare medarbetare i andra arrangörer inom gruppen. I linje med Unlimiteds strategi om delägande fördelas ägandet med 70 procent till Unlimited och med 30 procent till grundarduon.

  • Det är fantastiskt roligt att vi nu expanderar till den här växande nischen, säger Unlimited Travel Groups VD Richard Durlow. Att vi dessutom kan göra det i partnerskap med två mycket kompetenta medarbetare som vi sedan tidigare känner väl talar för goda möjligheter till framgång. Anna Gundemark och Anna Korsvik har båda en gedigen bakgrund inom reseförsäljning och produktion, och dessutom erfarenhet av att driva verksamheter. Tillsammans med Unlimiteds finansiella styrka, infrastruktur och digitala kompetens ska det bli mycket spännande att följa Go Active Travels utveckling, avslutar Richard Durlow.

Go Active Travel har redan från start attraherat ett flertal namnkunniga coacher som leder resorna. Namn som Jonas Colting, Emma Igelström och Josefin Lillhage är några exempel som är kända för det stora flertalet. Resorna sker både på weekend- och veckobasis. Utmärkande för utbudet är också en hög boendestandard. Flera av hotellen är fyrstjärniga och helpension ingår.

  • När man åker iväg så här vill man kunna fokusera på att träna, återhämta sig och upptäcka platsen man befinner sig på. Det blir också mer prisvärt för de som reser med oss säger Anna Korsvik
  • Vi ser en större efterfrågan på weekendresor hos våra resenärer och försöker möta detta genom att erbjuda destinationer med kort restid och välplanerade träningsprogram när man väl är på plats, menar Anna Gundemark.

Unlimited Travel Groups verksamhet består i att äga, starta, utveckla och förvärva reseföretag som är små till mellanstora, specialiserade, självständiga och entreprenörsdrivna. Verksamheten startades i december 2002 och är idag en koncern bestående av moderbolaget UTG samt de tolv bolagen Västindienspecialisten, Birdie Golf Tours, Ski Unlimited, Travel Beyond, WI-Resor, JB Travel, Eventyr, Världens Resor, PolarQuest, UTG Reseproduktion, Specialresor och Go Active Travel.

Unlimited Travel Group handlas på NASDAQ OMX lista First North.

För ytterligare information:

www.goactivetravel.se
Anna Korsvik, Go Active Travel, telefon: 0736 26 98 55
Richard Durlow, VD Unlimited Travel Group, telefon: 0709 22 12 35

Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
Norrtullsgatan 12A, 113 27 Stockholm

Unlimited Travel Groups Certified Adviser
Remium Telefon: 08-454 32 00