Unlimited Travel Groups rekryterar ny CFO

Unlimited Travel Group har tagit in en interim CFO som heter Åsa Ekvardt för att skynda på transformationen av koncernens ekonomifunktion. Utgångspunkten är att genomföra de viktigaste delarna i detta arbete fram till årsskiftet.

Parallellt pågår rekryteringsprocess för en permanent tillsättning.

”Vi har en tydlig plan vad som behöver göras. Med Åsas erfarenhet kan vi nu med större kraft få på plats ett mer effektivt arbetssätt som ger möjlighet för ytterligare expansion”, säger VD Johan Kvist

Om Unlimited Travel Group
Unlimited Travel Group är en av Sveriges ledande researrangörer (listat på NASDAQ OMX First North) och omsätter drygt en halv miljard kronor. Verksamheten består i att äga, starta, utveckla och förvärva rese- och eventföretag som är små till mellanstora, specialiserade, självständiga och entreprenörsdrivna. Vi är en koncern bestående av moderbolaget Unlimited Travel Group samt de 12 dotterbolagen Västindienspecialisten, Birdie Golf Tours, Ski Unlimited, Travel Beyond, WI-Resor, JB Travel, Creative Meetings, Världens Resor, PolarQuest, Specialresor, Go Active Travel och Unlimited Travel Production.

För mer information kontakta:
Johan Kvist – Unlimited Travel Group
VD och koncernchef
+46 (0) 735 58 35 58 | johan.kvist@utg.se

Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
Norrtullsgatan12A
113 27 Stockholm

Unlimited Travel Groups Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB,
telefon: +46 (0)8 – 684 211 00