Unlimited Travel Group lanserar UTG Reseproduktion – grossist i resebranschen

PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 2015-03-16

UNLIMITED TRAVEL GROUP LANSERAR UTG RESEPRODUKTION – GROSSIST I RESEBRANSCHEN

Flygande start för UTG Reseproduktion

UTG Reseproduktion är en nystartad verksamhet inom Unlimited Travel Group som ska möta den ökade efterfrågan av produktion av gruppresor till resebyråer samt buss- och researrangörer. UTG Reseproduktion ger arrangörer och resebyråer möjlighet att frigöra tid som kan användas till nykundsbearbetning och att öka kontakten med befintliga kunder. Det kan också gälla att ta hand om en tillfällig topp i produktionen. 

  • Under den korta tid som UTG Reseproduktion varit aktivt har vi redan etablerat samarbeten med flera researrangörer som valt att lägga stora delar av sin produktion hos oss. Även resebyråer har märkt att de får ovärderlig tillgång till vårt nätverk när de kontaktar oss vid en gruppförfrågan, säger Caroline Ljungberg Sundelin, Produktionschef på UTG Reseproduktion. Som en del av Sveriges ledande kvalitetsarrangör har vi en unik tillgång till kunniga och erfarna producenter.
  • Ett exempel är familjen som varit på semester och är fantastiskt nöjda med sin befintliga resebyrå. När det är dags för föräldrarnas nästa konferensresa hör man av sig igen. Genom att kontakta UTG Reseproduktion kan resebyråtjänstemannen snabbt och lätt få fram ett passande förslag. Resebyrån sköter kontakten med sin kund medan UTG Reseproduktion producerar resan och levererar färdiga offerter, avslutar Caroline Ljungberg Sundelin. 
  • Vi tycker det är fantastiskt kul med den positiva respons vi fått från branschen under den korta tid som UTG Resproduktion varit aktivt, säger Unlimited Travel Groups VD Richard Durlow. Det är uppenbart att vi tillsammans med våra kunder identifierat ett hål i marknaden. Vi ser fram emot att leverera kvalitativa och professionella researrangemang till ännu fler samarbetspartners.

UTG Reseproduktion kommer att finnas i monter 43 på TUR – Scandinavian International Travel Meet den 19 mars.

Unlimited Travel Groups verksamhet består i att äga, starta, utveckla och förvärva reseföretag som är små till mellanstora, specialiserade, självständiga och entreprenörsdrivna. Verksamheten startades i december 2002 och är idag en koncern bestående av moderbolaget UTG samt de elva bolagen Västindienspecialisten, Birdie Golf Tours, Ski Unlimited, Travel Beyond, WI-Resor, JB Travel, Eventyr, Världens Resor, PolarQuest, UTG Reseproduktion och Specialresor.

Unlimited Travel Group handlas på NASDAQ OMX lista First North.

För ytterligare information:
Caroline Ljungberg, Produktionschef UTG Reseproduktion, telefon 0707 82 30 39
Richard Durlow, VD Unlimited Travel Group, telefon 0709 22 12 35              

Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
Norrtullsgatan 12A, 113 27 Stockholm 

Unlimited Travel Groups Certified Adviser
Remium Telefon: 08-454 32 00