Unlimited Travel Group får ny VD och Koncernchef

Styrelsen har utsett Jens P. Stenseth till ny VD och Koncernchef för Unlimited Travel Group. Jens har en gedigen erfarenhet från rese- och upplevelseindustrin bl.a. inom SAS Leisure/Ving, Stena Line, Parks & Resorts Scandinavia, Stöten i Sälen, Solvalla och Lagardére Sports/Friends Arena.

”Jag har en mycket positiv bild av Unlimited Travel Group och ser fram emot att fortsätta utvecklingen tillsammans med de olika bolagen i koncernen. Ett brett utbud av spännande upplevelser, noggrant producerade av kunniga och omtänksamma medarbetare skapar förutsättning för fortsatt positiv utveckling inom koncernen. Kortsiktigt står resebranschen inför en stor utmaning med anledning av Coronapandemin men jag är övertygad om att människans ständiga behov av att utforska och uppleva tillsammans, kommer att bestå och då skall vi finnas där och möta våra kvalitetsmedvetna kunders behov”, säger Jens P. Stenseth.

Styrelseordförande Gunnar Lind fortsätter: ”Jens har exakt den profil och erfarenhet som vi söker hos en ledare för gruppen framöver. Så snart dagens utmaningar med restriktioner i vår rörelsefrihet och begränsningar i mötesaktivitet upphör kommer det att vara viktigt att stå redo med ett spännande utbud till våra kunder. Jag är övertygad om att Jens, tillsammans med alla duktiga medarbetare inom gruppen, kommer att leverera en förstklassig produkt till glädje för våra kunder.”

Jens tillträder som VD och koncernchef den 23 mars 2020.

För mer information kontakta:

Gunnar Lind, Styrelseordförande
gunnar.lind@gmail.com
+46 (0) 70 927 96 11

Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
Norrtullsgatan12A
113 27 Stockholm

Unlimited Travel Groups Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB,
telefon: +46 (0)8 – 684 211 00

Denna information är sådan information som Unlimited Travel Group UTG AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 mars kl. 21.00 CET.