TB 2205053233 H A V2

Travel Beyonds Helena Andrén utsedd till årets reseprofil i världen av Forbes

Vd:n och medgrundaren av researrangören Travel Beyond, Helena Andrén, har blivit utsedd till årets reseprofil i världen av amerikanska Forbes resemagasin, Forbes Travel Guide.

Prestigefyllda Forbes Travel Guide uppmärksammar årligen destinationer som utmärker sig i form av priser till världens bästa hotell, spa:n och restauranger. I år var det första gången som priset till den starkast lysande reseprofilen i branschen delades ut – ”2023 Luxury Travel Professional of the year Award".

Helena Andrén prisades för att hon har allt det som juryn anser en vinnare ska representera med motiveringen:

Vinnaren är en person med en stark passion för resor och som själv har en omfattande reserfarenhet tillsammans med en djup kunskap om branschen, stark servicekänsla med fokus på detaljerna, och utför jobbet på ett professionellt och passionerat sätt. Vidare har personen skapat ett stort globalt nätverk med ett starkt engagemang för branschen och ett ledarskap som genomsyras av att alla behov går att lösa. Vinnaren av årets pris omfattar alla dessa kriterier”

Priset delades ut på Forbes Travel Guides branschevent ”The summit” i Las Vegas.

– Jag är förstås oerhört hedrad att få denna utmärkelse, särskilt som det är första gången den delas ut, säger Helena Andrén. Forbes Travel Guide har en unik ställning i resebranschen och utmärkelsen är en bekräftelse på mervärdet vi tillför våra kunder och resebranschen.

Helena Andrén grundade Travel Beyond, tillsammans med branschkollegan Annika Björkroth och den börsnoterade rese- och eventkoncernen Unlimited Travel Group, 2005. Idén var att sälja skräddarsydda, exklusiva och unika researrangemang till resenärer med höga krav på kvalitet och service. Idag är bolaget en väletablerad aktör i segmentet exklusiva och skräddarsydda resor med 14 anställda på kontoret i Stockholm.

– Vi är såklart väldigt stolta över att Helena får detta pris, som ju är ett bevis på att hennes stora passion och engagemang för sina kunder och bolaget är något helt unikt, säger Charlotte Blum, vd och koncernchef på Unlimited Travel Group.

För mer information kontakta:

Helena Andrén, VD Travel Beyond
073 – 230 30 01

eller

Charlotte Blum, VD och koncernchef Unlimited Travel Group
070 – 440 20 67

Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
Norrtullsgatan12A
113 27 Stockholm