Travel Beyond satsar sig ur krisen med unikt direktflyg till Maldiverna sportlovet 2022

Efter 18 månader av coronatristess är det många som längtar efter isolerad lyx i paradisisk miljö med nära och kära. Därför lanserar premiumresebyrån Travel Beyond, Beyond Private – ett unikt researrangemang där resenärerna flyger nonstop Stockholm–Maldiverna med prisbelönta Qatar Airways under sportlovet 2022.

Alla som har barn vet att obekväma flygtider, mellanlandningar mitt i natten och en lång flygresa på ett trångt plan kan vara en mardröm. Reser du till Maldiverna med Travel Beyond under sportlovet 2022, är inte bara boendet femstjärnigt utan även flygresan. Premiumresebyrån har hyrt ett av Qatar Airways bekväma reguljära flygplan exklusivt för den här resan och flyger nonstop till paradiset på cirka tio timmar. Du får nio dygn på plats och väljer mellan ett 30-tal högklassiga hotell i överjordiskt vacker miljö.

- Vi har en kundgrupp som förutom hotellupplevelser i världsklass efterfrågar bekväma flygtider, nonstopflyg och generöst utrymme på flyget – därför känns det extra kul att kunna erbjuda en femstjärnig flygupplevelse med Qatar Airways, säger Helena Andrén, vd påTravel Beyond.

Travel Beyonds storsatsning med specialchartrat flyg till en långväga destination kommer säkert som en överraskning för många med tanke på omvärldsläget.

- Man måste våga för att vinna och nu om någonsin har vi chansen att sticka ut med något helt unikt och roligt. Maldiverna är dessutom ett av de säkraste resmålen att resa till ur pandemisynpunkt. Det unika geografiska läget med öar utspridda över ett stort område gör att social distans kan upprätthållas helt naturligt. En annan fördel är ”One-island-one-resort-konceptet som gör att gästerna kan leva mer privat under vistelsen. Nu när många har fått sina vaccinationspass tror vi att fler än någonsin kommer att göra drömresan till Maldiverna till verklighet.

Preliminära flygtider:
Avresa: Torsdag 24/2 Stockholm/ Arlanda–Male kl. 19:50
Ankomst: kl. 08:00 +1. Flygtid: Ca 10 h
Hemresa: Söndag 6/3 Male– Stockholm/Arlanda kl. 12:00
Ankomst: kl. 17:50 Flygtid: Ca 9 h