Travel Beyond första nordiska medlem i Virtuoso

PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 2015-12-07

UNLIMITED TRAVEL GROUPS DOTTERBOLAG TRAVEL BEYOND FÖRSTA NORDISKA MEDLEM I VIRTUOSO

Som första nordiska researrangör har Unlimited Travel Groups dotterbolag Travel Beyond antagits som medlem i det exklusiva nätverket Virtuoso. Virtuoso är en sammanslutning av gräddan av exklusiva researrangörer i USA, Sydamerika, Karibien, Australien och Europa. Med en kombinerad omsättning på över 10 miljarder USD har organisationens medlemsföretag förhandlat fram särskilda specialpriser, fria uppgraderingar, exklusiva förmåner, unika reseupplevelser och alltid VIP-status för resenärerna.

För Travel Beyonds kunder innebär medlemskapet konkreta mervärden såsom rumsuppgraderingar, transfers, särskilda middagsupplevelser och skräddarsydda program framtagna av världens ledande reseleverantörer.

  • Det är fantastiskt roligt att som första nordiska resebolag ha blivit inbjuden som medlem i Virtuoso, säger Travel Beyonds VD Helena Andrén. Det här är ett kvitto på det arbete vi under tio år lagt ned för att bygga Travel Beyond till Sveriges ledande researrangör för exklusiva upplevelser. Med Virtuoso i ryggen kommer vi nu kunna ge våra kunder ett ännu starkare erbjudande, avslutar Helena Andrén.

För mer information om Travel Beyond och deras nya erbjudanden genom Virtuoso, kontakta Travel Beyond via mail på info@travelbeyond.se eller via telefon på 08 – 54 50 59 50.

Unlimited Travel Groups verksamhet består i att äga, starta, utveckla och förvärva reseföretag som är små till mellanstora, specialiserade, självständiga och entreprenörsdrivna. Verksamheten startades i december 2002 och är idag en koncern bestående av moderbolaget UTG samt de tolv bolagen Västindienspecialisten, Birdie Golf Tours, Ski Unlimited, Travel Beyond, WI-Resor, JB Travel, Eventyr, Världens Resor, PolarQuest, UTG Reseproduktion, Specialresor och Go Active Travel.

Unlimited Travel Group handlas på NASDAQ OMX lista First North.

Kontakter
Helena Andrén, VD Travel Beyond, telefon: 0732 30 30 01
Richard Durlow, VD Unlimited Travel Group, telefon: 0709 22 12 35

Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
Norrtullsgatan 12A, 113 27 Stockholm

Unlimited Travel Groups Certified Adviser
Remium, telefon: 08-454 32 00