TRAVEL BEYOND – EN AV DE FÖRSTA RESEBYRÅERNA I VÄRLDEN ATT BLI ”ENDORSED” AV FORBES TRAVEL GUIDE

Svenska lyxresebyrån Travel Beyond, som ingår i den börsnoterade rese- och eventkoncernen Unlimited Travel Group, är en av de första resebyråerna i världen att få ett särskilt erkännande ”endorsed” av prestigefyllda Forbes Travel Guide.

Forbes Travel Guide uppmärksammar Travel Beyond både för sitt ledarskap i resebranschen, och för sitt engagemang kring att höja nivån på det mervärde som en reserådgivare tillför.

  • Vi vill på detta sätt uppmärksamma Travel Beyonds hängivna arbete att ge förstklassig service och sätter stort värde på att samarbeta med Travel Beyond som en oberoende partner och återförsäljare av de hotell som har fått Forbes Travel guides stjärnbetyg, säger Richard Lebowitz, Senior Vice President, Travel Industry Outreach.

Forbes Travel Guide (”FTG”) är världens enda oberoende globala klassificeringssystem för lyxhotell, restauranger, span och kryssningar. De anonyma inspektörernas bedömning sker utifrån hundratals olika parametrar med fokus på exceptionell service. Det enda sättet att få ett femstjärnigt, fyrstjärnigt eller rekommenderat betyg är genom FTG:s oberoende inspektionsprocess.

  • Vi är förstås stolta över att vara en av de första resebyråerna i världen som får det här erkännandet. Det ger oss möjlighet att öka vår kunskap och vårt kontaktnät ytterligare, vilket kommer våra kunder till gagn, säger Helena Andrén, vd och grundare av Travel Beyond.

För mer information, kontakta Helena Andrén 0732 30 30 01