Susanne Finér ny CFO för Unlimited Travel Group

Unlimited Travel Group UTG AB (publ) rekryterar Susanne Finér som ny CFO för koncernen. Susanne har en gedigen erfarenhet inom finans och redovisning, både från privatägda som börsnoterade bolag, varav de senaste åren som interim CFO.

Under Covid19-pandemin har vårt fokus varit på överlevnad, men också på produktutveckling och effektivisering av processer. Unlimited står nu redo att ta nästa steg i fortsatt utveckling av system, struktur och styrning. Sedan sommaren 2019 har CFO-rollen bemannats med en inhyrd konsult men koncernen har nu säkrat upp en mera permanent lösning.

- Susanne har exakt den profil och erfarenhet vi behöver inom koncernen inför den period av utveckling som väntar, säger Jens P Stenseth, VD i Unlimited.

- Unlimited Travel Group är en grupp av väldigt spännande bolag med unika kunderbjudanden och kunniga medarbetare. Att de dessutom är verksamma i en bransch jag privat alltid hållit kärt, att resa, mötas och uppleva, är ytterligare en aspekt som får mig att se fram emot att bli en del av gruppens utveckling och framtid, säger Susanne Finér.

Susanne tillträder sin tjänst snarast, dock senast sista januari. Nuvarande CFO stannar tills Susanne är på plats.

För mer information kontakta:
Jens P. Stenseth, VD & Koncernchef
jens.stenseth@utg.se

Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
Norrtullsgatan12A
113 27 Stockholm