Succé för Världens Resors Nordensatsning

Att erbjuda guidade gruppresor där deltagarna får uppleva det bästa av Norden på ett roligt, annorlunda och klimatsmart sätt, har varit Världens Resors väg framåt genom pandemin. Flera av sommarens och höstens reseäventyr är redan fullbokade.

Vad gör man som researrangör i en pandemi när ens affärsverksamhet består av att producera och sälja resor till länder utanför Europa? Man kan antingen lägga sig ner och dö eller vara kreativ och ställa om snabbt – och det gjorde Världens Resor.

Sedan Coronapandemin tog fart för nästan exakt ett år sedan, har de producerat 25 unika och innovativa resor i Sverige och våra grannländer för resenärer som vill resa på närmare håll. Det har varit stor efterfrågan på resorna från dag ett och flera av sommarens och höstens reseäventyr är redan fullbokade.

De klimatsmarta resorna innehåller allt från häftiga konstupplevelser i Danmark, vackra båtfärder i Nordnorge och öluff i Stockholms skärgård till hummerfiske på Marsstrand och naturupplevelser till fots på Färöarna. I sommar chartrar Världens Resor återigen Inlandsbanans rälsbuss och bjuder på nyheter som trädgårdsinspiration i Skåne och vildmarksäventyr i Norrland.

–I ett sånt här kritiskt läge har det verkligen varit viktigt att vara kreativa, flexibla och snabbfotade och inte minst – duktiga på tåg, säger Lottie Sundelöf, VD och en av grundarna på Världens Resor.

Världens Resor har vidtagit noggranna åtgärder för att göra varje resa så trygg och säker som möjligt enligt de riktlinjer och rekommendationer som råder och kommer att fortsätta utforska Sverige och Norden, även när pandemin är väl över.

– Någonting positivt som vi lärde oss under 2020 var att det finns fantastiskt mycket att upptäcka i vårt närområde och att det på kort tid går att skapa ett helt nytt affärsområde, fortsätter Lottie Sundelöf.

För mer information kontakta:
Lottie Sundelöf – Världens Resor
VD
lottie@varldensresor.se
+46 0 669 55 25
Varldensresor.se