Platform Spiritual Week

Specialresor lanserar spirituell yogaresa till Tanzania

Vad är kopplingen mellan yoga, en nischad resebyrå i Karlstad, landet Tanzania och en före detta bodybuilder i världsklass? Det är en unik resa inom konceptet Spiritual Travel, som Karlstadbaserade Specialresor och Ulf Bengtsson lanserar i dagarna.

Yoga- och pilatesresan till Dar es Salaam vid Indiska oceanen i Tanzania är ett nytt samarbete mellan resebyrån Specialresor och Ulf Bengtsson, grundare av den internationella fitnesskedjan World Class, tidigare elitidrottsman, topprankad i världen inom bodybuilding, författare till flera böcker om träning och hälsa samt gymnastikdirektör/GIH.

Resan, som avgår i april 2022 passar både yogisar och nybörjare – egentligen alla som söker spirituell utveckling, motivation och mening i naturnära miljö. Varje dag ingår bland annat fyra timmar yoga och pilates under ledning av två certifierade instruktörer i världsklass. I resan ingår också upp till tre timmars personlig coachning inom områdena kost, träning och hälsa.

Bakom Ulf Bengtssons Spiritual Travel-koncept ligger tanken att erbjuda stressade nutidsmänniskor en chans till en timeout med fokus på inre välmående och kontakt med naturen. En del av intäkterna från reseförsäljningen kommer att gå till finansieringen av ett affärsprojekt vars syfte är att skapa ett utbildnings- och certifieringscenter inom hälsa, kost och träning för den lokala marknaden i Östafrika. 

Om resan, Spiritual Enlightenment Week Tanzania
Datum: 12– 20 april 2022. 
Gruppens storlek: Max 30 deltagare. 
Boende: White Sands Resort. 
Pris: Från 34 790 kr per person.