Madeleine Norum ny VD för Specialresor

Specialresor, en del av Sveriges största börsnoterade rese- och eventkoncern Unlimited Travel Group, har från och med 4 mars 2024 en ny vd i - Madeleine Norum. Med sig till bolaget tar hon bland annat en lång och bred erfarenhet av besöksnäringen.

Madeleine Norum kommer närmast från Placebrander där hon arbetat som platsvarumärkesstrateg och drev dessförinnan eget konsultbolag med fokus på processledning inom destinationsutveckling där hon bland annat projektlett framtagningen av Vänerleden (Sveriges 6:e nationella cykelled). Madeleine har även varit VD för ledarutvecklingsbolaget coach2coach, drivit besöksnäringsprojekt hos Region Värmland och Stockholm Visitors Board samt varit turistchef i Norrtälje.

- Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med teamet på Specialresor. Resebranschen är i stor förändring och det ska bli otroligt kul att vara med på denna utvecklingsresa. Jag hoppas att jag kan vara med och bidra med entusiasm, nyfikenhet och ett driv framåt, säger Madeleine Norum.

Karlstadbaserade Specialresor fokuserar på just specialpaketerade resor för företag, föreningar och även tillsammans med tidningar i form av läsarresor. Bolaget som grundandes 1991 har idag 9 anställda. Varje år paketerar och genomför bolaget över 100 resor för i runda tal 4000 resenärer.

- Jag är mycket glad att kunna presentera Madeleine Norum som ny VD för Specialresor. Hennes breda erfarenhet av besöksnäringen och förmåga att bygga starka varumärken är precis vad vi behöver för att ta Specialresor till nästa nivå, säger Charlotte Blum VD & Koncernchef Unlimited Travel Group.

För mer information kontakta:
Charlotte Blum, VD & Koncernchef
charlotte.blum@utg.se
+46 (0) 70 440 20 67