Lotta Karlsvärd blir ny VD för Creative Meetings

Lotta Karlsvärd tillträder rollen som VD för Creative Meetings 1 september och efterträder grundaren Peter Winitsky. Lotta är idag byråledare för bolaget och har god förståelse för organisationen såväl som en gedigen erfarenhet från eventbranschen.

Lotta har en gedigen erfarenhet från den svenska eventbranschen och har haft ledande roller på flera olika eventbyråer under sin karriär. Innan Lotta började arbeta inom byråbranschen har hon bland annat arbetat som marknadschef på Peak Performance.

- Efter min tid som byråledare på Creative Meetings har jag en god förståelse för organisationens styrkor likväl som för de områden där vi kan utvecklas vidare. Att nu få ta taktpinnen sporrar mig enormt och i den spännande tid eventbranschen befinner sig är det en perfekt tidpunkt att ta Creative Meetings till nästa nivå tillsammans med medarbetarna, säger Lotta Karlsvärd.

Peter Winitsky kommer framgent att ha en rådgivande roll och även kvarstå i en operativ roll med kundfokus.

- Vi har kommit ur pandemiperioden på ett extremt starkt sätt och 2022 kommer vi med råge nå vår högsta omsättning någonsin. Det är med en mycket god känsla jag efter många år är redo att lämna över VD-rollen till Lotta som tillsammans med teamet kan ta byrån vidare in i framtiden. Jag ser fram emot att stötta och följa byråns vidare resa, säger Peter Winitsky.

För mer information kontakta:

Jens P. Stenseth, VD & Koncernchef Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
jens.stenseth@utg.se

Peter Winitsky, VD Creative Meetings
peter@creativemeetings.com,
0709158250

Lotta Karlsvärd, tillträdande VD Creative Meetings
lotta@creativemeetings.com
0701499987
 
Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
Norrtullsgatan12A
113 27 Stockholm