Johanna Hanski ny CFO för Unlimited Travel Group

Unlimited Travel Group AB (publ) rekryterar Johanna Hanski som ny CFO för koncernen. Johanna har en lång och gedigen erfarenhet inom ekonomi och finans på koncernledningsnivå inom en rad olika branscher, varav de senaste åren som CFO på Stockholm Meeting Selection.

- Jag är glad att få välkomna Johanna. Hennes breda erfarenhet inom Business Controlling och som CFO i olika typer av koncerner kommer att bli en styrka för vår grupp. Dessutom tar hon med sig kunskap från förvärvsintensiva bolag som behövs under vår fortsatta tillväxtresa, säger Charlotte Blum, CEO Unlimited Travel Group.

Johanna har bland annat tidigare innehaft rollen som CFO på Rahmqvistgruppen, Nordic Camping & Resort och Cleano Holding group. Hon tar nu plats i koncernledningen för Unlimited Travel Group och tillträder med start den 6 november 2023.

- Unlimited Travel Group är en grupp väldigt spännande bolag med unika kunderbjudanden och kunniga medarbetare. Jag ser verkligen fram emot att vara med och bidra till gruppens fortsatta utveckling, inte minst med fokus på förvärv, säger Johanna Hanski, tillträdande CFO Unlimited Travel Group.

Johanna Hanski efterträder Susanne Finér som tidigare kommunicerat att hon lämnar sin roll som CFO. Susanne finns kvar inom gruppen för att säkerställa ett smidigt överlämnande.

För mer information kontakta:
Charlotte Blum, CEO
charlotte.blum@utg.se

Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
Norrtullsgatan12A
113 27 Stockholm