Christian Clemens ny styrelseordförande för Unlimited Travel Group

Vid årsstämman 24 maj utsågs Christian Clemens till ny styrelseordförande i Unlimited Travel Group. Styrelsen får även förstärkning av en ny ledamot genom val av Lotta Kronstam.

Christian har en lång och gedigen erfarenhet från resebranschen bland annat som VD för TUI i Norden och Centraleuropa. Han är idag verkställande direktör för Stockholmsmässan.
 
– Unlimited Travel Group är en spännande verksamhet med stor potential. Jag tror och hoppas mina tidigare erfarenheter av branschen, utveckling av affärsmöjligheter och att digitalisera med kunden i fokus kommer att hjälpa Unlimited på den fortsatta resan och jag ser mycket fram emot att ta mig an det här uppdraget, säger Christian Clemens.
 
Årsstämman beslutade även om val av Lotta Kronstam som ny ledamot i styrelsen. Lotta är en driven och engagerad entreprenör och researrangör med erfarenhet av att ha startat bolag inom skräddarsydda resor med personligt engagemang och extra service i fokus.
 
– Jag är mycket glad över att kunna hälsa våra nya medlemmar välkomna till styrelsen. Efter några tuffa år i spåren av Covid-19 år är vi nu redo för nästa steg i vår utveckling, Christian och Lotta kommer med sin gedigna kunskap och erfarenhet bli ett viktigt bidrag i vårt fortsatta arbete, säger Jens P. Stenseth, VD för Unlimited Travel Group.
 
För mer information kontakta:

Jens P. Stenseth, VD & Koncernchef
jens.stenseth@utg.se

eller

Christian Clemens, Styrelseordförande
christian.clemens@stockholmsmassan.se
 
Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
Norrtullsgatan12A
113 27 Stockholm