Charlotte Blum blir ny VD och koncernchef för Unlimited Travel Group

Styrelsen i Unlimited Travel Group har utsett Charlotte Blum till ny VD och koncernchef med start 1 december 2022. Charlotte har lång och bred erfarenhet från resebranschen i roller som VD, styrelseledamot och senior rådgivare. Hon tar dessutom med sig mångårig erfarenhet av framgångsrikt ledarskap.

- Jag är väldigt glad över att kunna presentera Charlotte som ny VD och koncernchef för Unlimited. Hon har en spännande uppgift framför sig att tillsammans med våra dotterbolagschefer växa gruppen organiskt och samtidigt hitta nya förvärv som kompletterar våra befintliga bolag. Jag har haft nöjet att arbeta med Charlotte i olika roller och vet att hon med sin dokumenterade ledarerfarenhet och breda branschkunskap är rätt person att ta koncernen till nästa nivå, säger Christian Clemens, Styrelseordförande i Unlimited Travel Group.

- Unlimited Travel Group består av etablerade aktörer med ett unikt och spännande utbud, som ligger helt rätt i tiden. Det är därför jag med tillförsikt tar över stafettpinnen från Jens P Stenseth. Jag ser verkligen fram emot, att tillsammans med gruppens erfarna medarbetare utveckla bolagets erbjudande och leda expansionsresan i framtiden, säger Charlotte Blum, ny VD för Unlimited Travel Group.

Charlotte efterträder nuvarande VD och koncernchef Jens P. Stenseth som fyller 65 år denna månad och därmed önskar lämna sin operativa roll framåt slutet av året. Jens kommer att axla rollen som VD till dess att Charlotte tar över den 1 december.

- Jag vill passa på att redan nu tacka Jens för att ha tagit gruppen genom pandemin på ett mycket bra sätt och för att lämna över VD rollen med tidernas bästa resultat för det första halvåret i ryggen, säger Christian Clemens.

- Jag känner att det är rätt tidpunkt för mig att lämna över det operativa ansvaret till en ny VD med siktet inställt på de kommande 3-5 åren, då vi har goda möjligheter att växa genom ett antal väl positionerade resebolag som vänder sig mot köpstarka kunder och därmed inte är lika konjunkturkänsliga som resebranschen generellt. Jag ser fram emot att sätta in min efterträdare väl i rollen under kommande månader, säger Jens P Stenseth.

För att ytterligare säkerställa kontinuitet i ledningen har sittande CFO Susanne Finér efter diskussioner med Bolaget ändrat sig och återtagit sin uppsägning och fortsätter på sin nyckelposition.

För mer information kontakta:
Christian Clemens, Styrelseordförande
070 – 789 44 04

eller

Charlotte Blum, tillträdande VD och koncernchef
070 – 440 20 67

Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
Norrtullsgatan12A
113 27 Stockholm