Birdie Golf Tours får ny delägare

Unlimited Travel Group tar in en ny delägare i dotterbolaget Birdie Golf Tours  –  entreprenören och etablerade golf-pron Neil Fossett. 

Neil Fossett är en skicklig entreprenör och etablerad golfpro, idag VD för och ägare av Vallentuna Golfklubb. Han har ett starkt nätverk bland golfare både i Sverige och internationellt och har dessutom erfarenhet av att ha drivit en egen golfresebyrå. Tillsammans med teamet och Unlimited samlade förmåga ska han utveckla Birdie Golf Tours vidare.

  • Birdie Golf Tours ingår fortfarande i Unlimited Travel Group och kommer, precis som alla andra bolag, att drivas inom ramen för vår verksamhet. Neil Fossetts inträde innebär att Birdie kommer att nå ut bättre på marknaden med den fantastiska produkt vi har, säger Johan Kvist, VD och koncernchef på Unlimited Travel Group.

  • Jag har sedan vi började den här dialogen imponerats av Unlimiteds tänk och deras förmåga att stötta bolagen i deras fortsatta utveckling och ser fram emot att tillsammans med teamet jobba vidare med ett sådant starkt varumärke som Birdie, säger entreprenören Neil Fossett.

Nuvarande VD:n för Birdie Golf Tours, Franciska Hollström, kommer att gå tillbaka och fokusera på Västindienspecialisten till 100% eftersom det krävs för dotterbolagets framtida drift.

Unlimited behåller 51% av aktierna i Birdie Golf Tours. 

Kontaktuppgifter: 

Johan Kvist, VD, telefon 0735-58 35 58

Denna information är sådan information som Unlimited Travel Group UTG AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 november kl. 21.45 CET.