Anders Ehrling föreslås som ny ordförande i Unlimited Travel Group

PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 2017-01-30

 

Unlimited Travel Groups valberedning föreslår att Anders Ehrling väljs som ny ordförande vid bolagstämman den 24 april 2017.

Anders Ehrling, född 1959, är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har en gedigen erfarenhet från flyg- och hotellindustrin; senast som koncernchef för Braathens Regional Airlines (BRA) och Scandic Hotels, och dessförinnan som VD för SAS Sverige.

Anders är styrelseordförande i Nordic Cinema Group och styrelseledamot i Parks & Resorts.

Unlimited Travel Groups valberedning består av; ordförande Staffan Lund samt Anna Elam och Michaël Berglund.

 

Unlimited Travel Group är en av Sveriges ledande researrangörer och omsätter omkring en halv miljard kronor. Verksamhet består i att äga, starta, utveckla och förvärva reseföretag som är små till mellanstora, specialiserade, självständiga och entreprenörsdrivna. Verksamheten är en koncern bestående av moderbolaget Unlimited Travel Group samt de tolv bolagen Västindienspecialisten, Birdie Golf Tours, Ski Unlimited, Travel Beyond, WI-Resor, JB Travel, Eventyr, Världens Resor, PolarQuest, UTG Reseproduktion, Go Active Travel och Specialresor.

 

Unlimited Travel Group handlas på NASDAQ OMX lista First North.

 

För ytterligare information:

Anna Elam, Ordförande, telefon 0708-41 59 14

 

Denna information är sådan information som Unlimited Travel Group är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 30 januari 2017 kl. 08:00 CET.

 

Unlimited Travel Group UTG AB (publ)

Norrtullsgatan 12A

113 27 Stockholm

 

Unlimited Travel Groups Certified Adviser är Remium, telefon: 08-454 32 00