Natur och kultur i fokus

BRINNANDE LÖNNLÖV

Världens Resor

Japan! Trädgårdar och tempel i Kyoto, sumoturnering i Fukuoka, Fredsparken med Atombombsmuséet i Nagasaki, vulkaner och heta källor. Båtfärd till den sydliga ön Yakushima, strövtåg i trollskogar med flera tusen år gamla cederträd och en dos framtid förarlösa tåg ut till öar i Tokyobukten.

Med nyfikenhet, lust och kunskap i bagaget kan man komma långt. Världens Resor har resor till 69 olika länder på programmet. Hit hör Sveriges i särklass största och bredaste utbud av resor till Japan. I fokus står natur, kultur, historiska skeenden och en mångfacetterad nutid.

 

 • CENTRALASIEN

  Världens Resor

  Genom öknar till skimrande sagostäder längs Sidenvägen och vidare till snöklädda berg i Himmelska bergen. Kazakstan, Kirgizistan, Tadzjikistan, Turkmenistan och Uzbekistan – fem länder som har blivit självständiga stater först efter upplösningen av Sovjetunionen.

 • KOSOVO OCH ALBANIEN

  Världens Resor

  Ett annorlunda hörn av Europa och en region fylld av historia, vacker arkitektur och inte minst en enastående natur. Besök i livliga städer och uråldriga byar. En inblick i en unik mix av gamla traditioner och den unga och sköra demokrati som växer fram.

Varför boka själv när man kan överlåta alltsammans till ett proffs?

Sydafrikas djur, natur, kultur och vingårdar i världsklass fascinerar en allt större skara nyfikna resenärer. Det är också en av de mest populära destinationerna som Travel Beyond skräddarsyr exklusiva och unika researrangemang till.

Travel Beyond vänder sig både till förstagångsresenärer och till de redan rutinerade. Nära safarimöten med vilda djur går förstås med fördel att kombinera med exempelvis de mäktiga Victoriafallen på gränsen mellan Zambia och Zimbabwe, med snorkling och barfotaliv i Mocambique och med en kvällsdrink medan solen sänker sig över Okavangodeltat.

 • VÅRT BÄSTA SYDAFRIKA

  Travel Beyond

  Kapstaden och Godahoppsudden, vinprovning i Franschhoek, valskådning eller dykning med hajar i Hermanus och viltsafari i Krügerparken. Från din egen säng i en svit bland trädtopparna kan du spana ut över kristallklara Sand River och kanske se en leopard smyga fram i skymningen.