Gruppresor

Go Active Travel tycker att en aktiv semester är den bästa formen av semester. Därför arrangerar de allt från vandringsresor och cykelresor till träningsresor och yogaresor. I bolagets utbud finns dessutom temaresor där man djupdyker i ett specialämne. Varje resa görs i liten grupp och innehåller det bästa trakten har att erbjuda i form av kultur, matupplevelser och bra boende.

PolarQuest är Sverige polarspecialist och arrangerar resor med små expeditionsfartyg till några av världens mest spektakulära platser - Arktis och Antarktis. Alla resor bygger på små grupper och nära möten med vilda djur och dramatisk natur, för både miljöns och upplevelsens skull. PolarQuests erbjudanden med små expeditionsfartyg i Svalbard är välkända i många marknader runt om i världen. PolarQuest arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor och strävar efter att göra så små avtryck som möjligt. Varje expedition är unik och målet är att varje resenär ska få uppleva sitt livs resa. Mer än 60 % av resenärerna är internationella.

Specialresor grundades år 1991 och under många år har bolaget gjort uppskattade kundresor med Sparbanken, FöreningsSparbanken, sedermera Swedbank och de fristående Sparbankerna runt om i Sverige. Utöver bankresorna producerar man en rad olika gruppresor och studieresor för företag, föreningar och organisationer samt tidningar i form av läsarresor. Sedan några år tillbaka erbjuder man också sina kvalitativa och populära gruppresor till privatpersoner. Bolaget har idag ett brett utbud av resor med olika teman.

Världens Resor skapar spännande rundresor med svensk färdledning till jordens alla hörn. Resorna har ett fåtal avgångar per år vilket gör varje resa till en unik upplevelse. Producenterna som skapar resorna har djup kunskap om resmålet vilket tar dig långt bortom de vanliga turistvägarna som du kan hitta på egen hand.