Med vänner och kollegor

Poängen med att överlämna så mycket som möjligt till en professionell konferens- och event-specialist är att du som uppdragsgivare slipper tänka. Med originella idéer och professionell planering får du hjälp med allt från projektledning och bemanning till själva genomförandet. Det gäller att hitta en miljö där alla inblandade kan hämta kraft. Utomhus eller inomhus eller både och. Långt bort eller nära. Där tankarna får tillåtelse att vandra fritt och där dialogen frodas. Man vill ju gärna bo bra. Rätt, liksom. Klimatsmart, förstås. Snö eller barmark tål att funderas på. Moderna konferenslokaler ska det vara hur som helst. Eller inte. Helst en hänförande utsikt. Personlig service såklart. Lokala läckerheter efter säsong, omsorgsfullt tillagade med kärlek. Lyx? Nja. Hög mysfaktor till rimligt pris, tack. En udda inramning, kanske. Går innerlig omtänksamhet att boka? Ja, det gör det faktiskt. Om man vänder sig till dem som har kunskap, kontakter och erfarenhet. Det har specialisterna!

 • SKI UNLIMITED

  Ski Unlimited

  Meterdjup snö i Sölden. Gourmetlunch i Courmayeurs soliga pist. Bestig ett berg på Mallorca. Cykla mountainbike i Skottland. Ski Unlimited arrangerar aktiva och spännande konferenser för små och stora företag. Nära eller långt bort – med snö, vatten, gräs eller asfalt under fötterna.

 • JB TRAVEL

  JB Travel

  Kundmöte på ett brusande Manhattan, kick off ovan molnen i Engelberg eller studera arkitekturen i Bilbao? JB Travel erbjuder affärsresor liksom möten, event och gruppresor med personlig service. Enkelt, effektivt och smidigt för dig!

Femton eller flera hundra deltagare? Oavsett hur stor gruppen är så gäller det att ha koll på de små detaljerna som gör hela skillnaden. Som deltagare ska man inte behöva stå i långa köer vare sig till kaffet eller hotellincheckningen. Det kan vara en enkel, lokalt producerad måltid på en vingård i bergen, eller möjligheten att kunna ta ett dopp i havet mellan konferenspassen. Eller kanske att flå en hare i sällskap med en fransk mästerkock, rensa fisk med en skärgårdsfiskare eller plocka kryddor med en italiensk matkonstnär.

Konferenser, event och kick-offer är roliga och inspirerande evenemang att ta på allvar – viktiga i framgång och ännu viktigare i motgång. Du ger ditt team en upplevelse, något inspirerande och tänkvärt, ett gemensamt minne att le åt när ni är tillbaka på kontoret.

 • EVENTYR

  Eventyr

  Eventbyrån Eventyr hjälper Sveriges ledande företag att inspirera och engagera såväl kunder som anställda genom framgångsrika event, konferenser och kundmöten över hela världen. Med över 3 000 framgångsrika projekt har Eventyr frälst svenskt näringsliv från dåliga möten.

Gemenskap med likasinnade

Res tillsammans med dem som delar dina intressen! Att få dela nya och spännande intryck stärker banden i konstföreningen, idrottsklubben eller segelsällskapet under lång tid framöver.

Kreativ stimulans, skulle man kunna kalla det. På resa ihop med klubben eller föreningen lär ni känna nya sidor av varandra. Att få inspireras tillsammans i en oväntad miljö gagnar både deltagarna och föreningen, både på kort och på lång sikt. Genom att anlita specialister med erfarenhet, kontakter och kunskap på området kan ni helt fokusera på sammanhållningen och glädjas åt en rolig och minnesvärd resa som det med stolthet kommer att refereras till – länge.

Kanske en vinresa till Piemonte, en arkitekturresa till Barcelona, en blomsterresa till Holland eller en hockeyresa till New York? Resan kan utformas helt efter önskemål och intressen.

 • SPECIALRESOR

  Specialresor

  London, Paris, Dublin, Wien eller Barcelona? Irland, Kroatien eller Portugal? Resor planerade med yttersta omsorg och genomtänkta i minsta detalj till företag, föreningar och organisationer. I första hand paketresor för större grupper inom Europa men också vissa utvalda resmål som Sydafrika.

 • UTG RESEPRODUKTION

  UTG Reseproduktion

  En erfaren och kreativ arrangör med specialistkompetens inom mat och dryck, konst och kultur samt sportresearrangemang i främst Europa men även till övriga delar av världen. Skräddarsydda gruppresor för tidningar, föreningar och andra researrangörer.