Kundresor, medlemsresor och studieresor

Behöver du nya idéer för att ditt företag eller förening skall utvecklas? Vill du erbjuda dina kunder förstklassig kundvård? Vill du ordna en resa för dina medlemmar, läsare, kunder, prenumeranter? En inspirerande kundresa, medlemsresa eller studieresa visar att ditt företag är framåtsträvande och mån om de sina. Det gäller att hitta rätt destination och ett intressant program som både motiverar, belönar och skapar trivsel. 

Redan på planeringsstadiet är det bra att ha någon som hjälper till. Det är guld värt att få förslag som varligt mejslats fram för just din grupp och just era förhoppningar och önskemål. När du överlämnar så mycket som möjligt till en professionell specialist slipper du tänka och oroa dig för att detaljer inte ska klaffa. Genom att boka en paketresa är hela gruppen dessutom skyddad om något oförutsett händer. Det är tryggt att veta att det i bakgrunden finns rutinerad backup. 

  • SPECIALRESOR

    Specialresor

    Specialister på kompletta paketresor för grupper inom Europa och till andra delar av världen. Specialresor har 25 års erfarenhet av att erbjuda uppskattad kundvård i form av gruppresor till företag, föreningar och organisationer. Våra resor tar nätverkande och kundvård till nya nivåer.

SPECIALRESOR

Såhär tycker kunderna om Specialresor: 

"Vi har rest med Specialresor i över 25 år! Detta är verkligen ett bra sätt att arbeta med kundvård, ett mervärde som gör att vi knyter kunderna ännu närmare till banken. Hela upplägget uppskattas med allt från informationsträffar på banken till reseprogrammen med intressanta sevärdheter och utflykter i varje land som alltid innehåller det lilla extra till våra kunders förtjusning. Allt detta kompletterat med Specialresors duktiga och trevliga personal." 

Stig Olsson, Marknadskoordinator, Westra Wermlands Sparbank

"Att besöka lantbruk utomlands tycker jag är ett bra sätt att få idéer och inspiration för utveckling av det egna företaget. Det ger även en ökad förståelse och kunskap om de produkter vi konkurrerar med på marknaden. Med Specialresors lantbruksresor får man bra studiebesök som i kombination med traditionella turistmål ger en mycket positiv reseupplevelse!" 

Lars Béve, Håkantorps gård, Vikbolandet